OKUL AİLE BİRLİĞİ TOPLANTISI

Buğdaylı İlkokulu Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı Duyurusu

Okul Aile Birliği Yönetim Kurulunun kararı gereğince 31 Ekim 2022 Pazartesi günü saat 13.30'da okulumuz Çok Amaçlı Salonunda 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı yapılacaktır. Toplantı gündemi aşağıya çıkarılmış olup, toplantıya iştiraklerinizi bekleriz.

16 Ekim 2022

Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu Adına Yönetim Kurulu Başkanı

GÜNDEM MADDELERİ:

1.         Açılış veyoklama.

2.         Saygı duruşunda bulunulması ve akabinde istiklal marşınınokunması.

3.         Açık oylama ile veli üyeler arasından bir divan başkanı ve bir kâtip seçiminin yapılması.

4.         Yönetim kurulu ve denetleme kuruluna asıl ve yedek olarak listehalinde

oylanarak seçim yapılması.

·         Yönetim Kuruluna; veliler arasından 5 asıl ve 5 yedek üyeseçiminin açık

oylamayla seçilmesi.

·          Denetleme Kuruluna; Okul Komisyonu tarafından seçilen 2 asıl öğretmen üye ve 2 yedek öğretmen üye dışında veliler arasından 1 asıl ve 1 yedek üyenin açık oylamaylaseçilmesi.

5.         Bir önceki döneme ait yönetim ve denetleme kurulu faaliyet raporlarının görüşülmesi ve ibra edilmesi.

6.         Okulun ihtiyaçlarını dikkate alarak yönetim kurulunca hazırlanan2022-2023

eğitim-öğretim yılı tahmini bütçesinin görüşülmesi.

7.         İhtiyaçların giderilmesine yönelik okul-aile birliği yönetimkurulunun

yetkilendirilmesi.

8.         Okulun hizmet kalitesinin yükseltilmesine ilişkin önerileringörüşülmesi.

9.         Dilek vetemenniler.

10.     Kapanış.